Delay period

Maaf saya nak tanya , saya dah delay period 37hari .. 2minggu lepas saya nak test upt tapi negative.. sekarang saya takde pun cek lagi takut kecewa .. dekat sini saya nak tanya ada tak sapa sapa yang pernah delay period lama tapi pregnant ??

3 Các câu trả lời

Maaf saya nk tnya, Puan Ain delay period 3 bulan..ada prgi cek doctor x ? doctor ckp apa ye? pregnant ke?

3y trước

Saya delay period almost 3 months dh..situasi saya skrng sma mcm Puan Ain.