Darah ke ni?

Maaf pic agak kotor sikit. Saya dah 38w. Ni lendir + darah ke? Sehari ni asyik rasa ada je menempel kat miss V. Rasa tak selesa sy try swap pakai cotton pad nmpk kaler dh jadi camni. Tak turun di pad/pantyliner lagi. Adakah tanda bersalin. 6/9 lepas pernah ke hosp bukaan 2cm. Harini rasa senggugut tu agak kerap tapi bearable dan perut mengeras oun agak kerap.

Darah ke ni?
1 Trả lời

ha,a ni lendir + darah. sy turun lendir pd 38w 1d. 3hari contraction. 38w 4d malam slamat bersalin. sis cuba bykkan berjalan. sy sakit perut 10min skali slama 3hari. jalan buka 6cm. hari nk branak tu sakit 2min skali. 5jam baru jalan buka 10cm.

2y trước

rasanya belum lagi. tp tanda bsalin tk sama dgn individu lain. ada yg sakit. tiba2 dh bukaan dh 8cm.. sis boleh ke klinik utk check bukaan lg