Cepat mengantuk 😅

Maaf nk tnya , mmg normal ke kalau mengandung ni cepat ngantuk? Pantang letak kepala je lelap . Cntoh mcm kalau dh tido siang ingat mlm x ngantuk dh , rupanya lepas isya' lagi sy dh tertido dgn nyenyak smpai ke subuh .. padahal sebelom mengandung sy bkn jenis cmni , sy seorang yg aktif . Kalau tido pulak bukan jenis kejap² , mesti lama jgk . Kerja rumah entah kemana la . #firstbaby #1stimemom #janganbullyplease

1 Trả lời

Hi mommy.. Congrats.. Ni anak pertama ke? Yes puan. Memang macm tu. Mengantuk adalah salah satu yang akan tjdi bila ibu2 mengandung. Orang ckp ngantuk tahap dewa pun ada. 🤣. Minumla apa2 pun.. Klu nak tidur.. Ttp tidur. Jg keshtn puan. Tidur secukupnya. Tapi pastikan x berlebihan tidurnya. Kalau boleh seimbangkan dengan stamina. Takut badan lesu.. Perkembangan baby didalam perut kurang memberangsangkan. #sekadarpandangan #TAPSupermoms

4y trước

tq ye puan . ye ank pertama .. bnyak benda x tahu lagi . 😅