PREGGY 19WEEK(1ST)

Maaf nk tnya biasa 19week dh dpat rsa bby ke ? Sbb Sya KK xde scan lgi tpi asyik sakit perut stengah jam skali , skit perut tu dlam 5minit jerr pastu ok blik , adakah itu kontraksi / Sya perlu ke hospital untk check bby? Trima ksih mommies❤️ #mohonpenjelasan#seriusnanya #firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Betul sis, kalau ada sakit perut better ke hospital untuk checkup baby sis

Saya 20weeks pun belum rasa sis . Doc cakap nak first mmg lambat 🥹