Nak tahu sebab first mom

maaf nk tnya 33w ad scan kt kk ke ...sbb hrini ad app jmpk doc and kt buku tulis hrini jmpk DOC & SCAN...tpi tdi lpas jmpk doc dia x scan pon...sy tnjuk blik buku dia ckp klu ikot kiraan ckop 36w nti bru dtg scan smula tpii kt buku soh mai JUMPA DOC & SCAN...misi yg tulis cmtu..then dia ckp mybe misi slh tulis kot ...36w tuu 25/10 nanti...cuma nk tau skrg 33w sbnrnya ad scan ke x sapa bole bntu tq#firstmom #firstbaby#ingintahu

13 Các câu trả lời

Msa 32 week ada scan ke? Kalo ad scan 32 week 33wek x perlu scan dah

saya ada gdm 32w memang doc akan scan sebab takut baby terlebih besar

12mo trước

ouhh cmtu tq ya sis

Memang takde scan, scan last 36w je