Najis baby

Maaf nk tny .. normal ke baby 1bulan 9hari berak lbh dri 7 kali sehari .. najis baby kuning ..baby tak meragam .. punggon pon tak melecet .. #SeriusTanya ##ingintahu sy #1st mom ..

3 Các câu trả lời

Minum susu apa? Anak saya fully BF. Kekerapan buang air besar sama macam anak awak. Plus baby saya prolonged jaundice so normal untuk anak saya.

susu fm dan bf ..

4t trước

baik .. terima kasih