7 week keluar darah

maaf nk taye sy baru scan keadaan baby ok,cuma doctor kata sy ada fibroid.. lepas balik dr scan dlm 3 jam tiba2 sy rasa benda terkeluar dr faraj.. terus jatuh darah nie.. ada ke tanda keguguran sbb sy baru scan jantung baby ok

7 week keluar darah
9 Các câu trả lời

saya pernah keluar mcm ni masa 7w.. masa tu baru je lepas balik g klinik scan.. alhamdulillah baby ok.. jantung pun dengar.. petang saya g kk terus buka buku pink.. scan lagi.. tengok baby ok.. alhamdulillah.. lepas tu hati tak senang jugak tapi banyak kan berdoa.. sebab ada lagi bleeding pulak week lain2.. skrg baru 16w.. semoga Allah lindungi kita dan anak2 di dalam kandungan.. aamiin

mcm darah ketul msa sya gugur..sis pgi hspital balik..bwak darah tu..hspital selalu bgtw klu da kluar darah terus p hspital

baik sis pergi cek balik kt doctor..harap semua okay laa..

sy dlu gugur kuar ktul camni.. p cek balik la

Better pergi cek kat doktor . Semoga baik2

sy pun ada mcm tu lpstu gugur😢 11-12-2020

4y trước

semoga yg terbaik untk awk ye doa bnyk2

Ni macam darah keguguran sis..

dh g cek balik kt hosp ka?

pi cek la