Boleh ke bersama suami?

Hi maaf nak tnyaa kalau prgnt memang xbleh nak sama2 suami ke ? Sy first time jd xtau ape2 lg 😅

1 Trả lời

Sepanjang pregnancy boleh je nk bersama. Tp ikut keselesaan puan jgk. Kalau ada rasa sakit masa nk bersama tu beli lubricant sbb selalunya masa pregnant, alat sulit perempuan jd lebih kering. Tp kalau still sakit jugak, bincang dgn suami utk tangguhkan dulu atau cari posisi lain yg sesuai. Try and error dgn suami.