Najis bayi 6 bulan warna hijau

Maaf nak tnya . Normal ke najis anak 6 bln lebih warna ijo cemni. Dah 3 hari . 2 hari lps mmbuang 2 kali . Semalam 3 kali. Harini ( pagi ) dh 3 kali berak . Baby tak meragam n nangis . Aktif gelak² je . Risau sebab baby sy xpernah berak warna cemni n sekerap ni . Sy takde kasi anak makan sayur hijau lg. Baru labu n carrot . Anak ada ringworm so kena pantang dulu ayam n makanan lain takut trigged . Anak nyusu badan, sy pump . #ingintahu #SeriusTanya

Najis bayi 6 bulan warna hijau
2 Các câu trả lời

Tak pasti pula sebab anak saya sepanjang makan labu ke carrot ke tak pernah najis color hijau.. cuba tunggu mommies lain comment

Hai sis, sy pun nak tahu juga sbb anak saya pun sama. Najis hijau, and sy perasan lps bg anak makan labu. Harap ada yg sudi menjawab.

3mo trước

Anak sy fully bf