Tanya status

Maaf nak tny kalau mcm ni pregnant ke x? Baru 2 hari lewat

Tanya status
43 Các câu trả lời

tahniah sis. nasihat saya , jgn angkat berat2 masih baru lagi.. jgn nyapu (doc sarankan) nnti jadi mcm saya mula2 nk menjadi buat2 keeja rumah skli bleeding.... alhamdulillah allah bg sy peluang, now tunggu masa nk bersalin.. 1-3bulan ni jaga elok2 ye..jgn stress, pemakanan jaga...amalkn kurma n mknn khasiat 🥰🥰🥰

Alhamdulillah tahniah positif tu nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

4y trước

kalau tak sure lgi g klinik mintak cek sekali lagi,

alhamdulillah terima kasih semua. accited sangat maklum la yg kecik dah 6y, dah pandai mtk adk jadi mama usahakan juga la. alhamdulillah bakal adknya dah 4m++

4y trước

Alhamdulillah .. Tahniah Sis~

Alhamdulillah thniah sis..moga2 dipermudahkan urusan nya..doakan sy dn ibu2 yg masih menanti zuriat sndri tahun 2021 ni..🙏🏻

wahhh..nampak double line dh..tahniah sis..jaga kandungan baik2..take care🤗 #TAPactiveusers

Congrats! Positif tu, sy pun mula2 buat test kabur Sgt rupanya masih baru tp postif 😘

Alhamdulillah .. Tahniah Sis .. Positive Dah Tuhh ..

pregnant, tanda double line positive

Tahnia u pregnant

Aah pregnant. Tahniahh 😊