Baby 3m19d Refuse susu😫

Maaf nak tanye kalau mcm ni bby nak tumbuh gg ke ye? Baby merengek sepanjang masa mcm tak selese. Kalau bg susu die menangis kaw2, bnyak kali dah cube. Kalau lebih 4jam tak susu bahaya tak? 😫#firstmom #firstbaby

Baby 3m19d Refuse susu😫
2 Các câu trả lời

sm dgn ank sy...hmpir sebuln jg x kuat menyusu...skrg ok dah...gusi bengkak kot..tp pelan2 pujuk...bw dia kluar jln2 pastu cuba lg susukn...memang dia kn nangis...yg pntg susu sikit2...kdn bgni org ckp nursing strike...😁

blh bg susu gune shringe