Pil perancang oralcon

Maaf nak bertanya semua.. slps bersalin, nurse KD bg sy perancang oralcon, cukup 21 hari tmpoh makan, then period selepas 4 hari.. tetapi period berlarutan tu higga sebulan lbih non stop sampai saya makan pil oralcon bulan kedua habes kitaran 21 hari.. knpa yaa mohon share pglaman yg lainnyer.. terimakasih 😊

1 Trả lời

kena bagitau nurse. mungkin sis tak sesuai makan pil tu. sy dah minum desolon sampai anak 1st umur 2th lebih. period on time. anak 2nd dan 3rd oralcon pun ok,period tak missed. cuma sy stop makan pil selepas beberapa kali consume sebab bp tinggi. jd Dr suggest sy ambil depo

8mo trước

terimakasih yaa sis... nanti Sy bgtau nurse sy tu.... sbb mcm pelik sgt jaa ... xberenti lg sebulan dh... risau jugak...