soalan

maaf mommies semua, nak tanya, kalau mggu ke 21, normal ke cirit brit je? tapi bukan setiap masa.

2 Các câu trả lời

Jgn biarkan sis.. Sy skrg 23w..alami cirit birit.. Sy direct g hosp tadi..risau... Sbnrnya boleh aja bli ubat dkt farmasi utk legakan cirit birit tu tp sy was2 dan xbrani nak mkn apa kalo bkn arahan doc.. skrg ni sy still crit birit + prt memulas..doc just bg ORS tu aja..ubat lain dia xbg sbb nanti effect bby..byk kn rht..minum air putih byk dan mkn sperti biasa..cuma mkn jg ambil yg bminyak..pedas mcm tu..

5y trước

oh yeke. okay sis tq

Tak.. mungkin tersilap makan kot