Lendir Apa Ni??

Maaf kotor sikit, ni lendir apa ya. Masa pagi tadi dalam pukul 11 ada keluar, dah petang dalam pukul 6 masa mandi pun ada jugak.. saya ada keputihan tapi selalunya bukan kaler ni. Kaler mcm kuning sikit.. Sekarang baru 34 week#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Lendir Apa Ni??
7 Các câu trả lời

keputihan tu. biasa klu terlalu penat dan stress mmg akn kluar.. tapi klu nnt kluar lendir mcni lg bercampur darah atau warna coklat pekat kena segera ke hospital. yg tu tanda2 bersalin. klu jernih cmni keputihan biasa dihujung2 kehamilan. semoga dipermudahkan urusan

Sy klau lpas brsama dgn suami..Esk nyer nk mndi akn kluar lndir mcm ni..Byk plak tu🤦‍♀️..Ingtkn lndir nk bslin tnya nrse dia ckp klau lpas bslin mmg mcm tu..Nsib la..Sy 30week lg jd mcm ni tu pom klau brsama

Saya masa anak first 32week keluar lendir jernih macamni. Takde colour takde bau. Rupanya nak bersalin walaupon takde rasa sakit pape. Better cek doctor sis. Sebab 30week keatas ni memang kena aware

2y trước

Saya pon gitu dulu sis. Hehe perasan lendir ni dari pagi.. kol 9 gitu. Tapi sbb first mom tak tawu air ketuban tu rupa mcmana.. sempat pegi jalan jalan tau sebab takde rasa sakit pape 😂 dah lepas asar gitu bru cek spital tu pon sbb pelik asyik basah je seluar dalam nya. Rupanya mmg tgh leaking.

masa kandungan 7bulan sya perna kluar yg mcam nieh... tpi sya tak hirau kan, kot2x lendir biasa2x jah smpai ke hari ini tk bersalin pun;😅 skrng dah 35week+ ( 8 bulan )

Saya harap sis boleh ke hospital ya, boleh doctor pantau dan check bukaan, sebab ni blh jadi salah satu tanda bersalin

Kalau saya time sulung. Dia keluar sekali dengan ketuban. Tanda rasa nya tuhh sjs

Ni keputihan atau saki baki air mani kot..