beri bantu tentang pertanyaan sy

maaf klo soalan sy nie wt org benci kat sy.. tp sy kne tahu jgk.. klo sy mengandung tp xkawen lg cm mne ye nak wt buku baby.. hope sesgt ad org bantu sy cara nye.. saya syg baby sy nie wlupn blm kwen.. tolong sy please

2 Các câu trả lời

Pegi je KK / KKIA / KD ..ckp nk bkk buku ..nnti time misi tnya tu ajk la consult dlm blik misi 😁

5y trước

Mcm sy, bg ic. Lpastu misi mtk sjil nikah sy jwb "tak bernikah" , mcmtu je.

daftar jer .. bgtau kat diorg time diorg tnya .. nanti diorg akan guide mcm mana .. jgn risau ☺

5y trước

Dhh.. cm td siap ad doktr dri klinik lain bg surat srh wtkn buku tp dy ttp nk srt nikah.. sy syg kndgan sy xkn la nk buang plkk.. rezeki allah bg nie sy sayang...