Nak tahuuu

Maaf kalau soalan Sy kurang sesuai.. Sy dh 38 weeks tp Masih belum ada tanda2 nk bersalin..org cakap kene bersama suami..tp Sy rasa sakit dekat bahagian bawah kalau bersama suami.. mmg normal ke kalau rasa sakit ketika bersama?#ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Sbb kepala baby kt bawah sgt tu, sbb tu sakit. Bkn nk kata normal, tp setengah org cmtu. Setengah org, kepala baby masih kt atas so xde la sakit sgt. Bila tiba masa nk bersalin, baru dia akn turun sendiri

Kan ! Sakit and rasa nak terkencing sangat ! Tak selesa 😭

Sya cuba berjln dn bersama dgn somi alhamdulillah bkk 1 cm