Ingin tahu

Maaf kalau geli, saya nak tanya kalau spotting mcm ni tanda tanda hamil/keguguran ye? Period saya sepatutnya datang lagi 3 hari. Cuma sekarang kerap sakit pinggang & mual. #ingintahu

Ingin tahu
2 Các câu trả lời

Sy pernah keluar spotting mcm ni lps bersama suami, dan masa tu sy baru tahu yg sy pregnant lps sy buat UPT. Alhamdulillah skrg dah 8weeks, tp still ada bleeding & spotting, doc dah bg mkn ubat hormon utk kuatkan rahim, hrp semuanya baik2 sahaja. 🤲🏻🥰

dah buat pregnancy test?