39minggu 1 hari

Maaf kalau gambar menggelikan, cuma nak tahu kalau keluar flek coklat mcm ni maksudnye dah ada bukaan ke? Tambahan ada rasa nyeri2 sakit di bhgian kemaluan.. Sbb dh 4x sebelum ni pergi hospital check bukaan tapi masih xada jalan.. jadi takut nak pergi hsptl untuk check bukaan.. 😭 #firstbaby #pleasehelp #firstmom

39minggu 1 hari
1 Trả lời

jika puan terasa kerap perut mengeras stiap 5 minit dan ada tanda2 yg lain jelas mcm puan katakan ni.. puan blh ke hsptl asap utk dptkn rawatan.. dan yg pling penting puan kena pantau pergerakkan bby ckup tak 10 tendangan..di khuatiri bby lemas jika tak ckup tendangan..mg dpmudahkan segala urusan puan di sana..dan slmt bersalin hendaknya..Allahuma aamiin Ya Mujib...t8 care mommy