Date apps tracker x sama dgn date scan

Maaf ibu²..sy x tau nk letak tajuk apa yg sesuai tp nk tanya klau ibu² ada pngalaman x mcm nie 👉 - klau ikot period tracker, kndungan sy dah 8weeks mggu nie.. Tp masa scan mggu lpas ( 7weeks ) masih ksong sperti baru 5weeks.. doc kata maybe sbb period cycle yg kurang menentu.. Jd prsoalannye bila nk bgtahu fmly @ majikan usia kehamilan sy nnti, sy kena ikot yg scan la kan? Sbb tu lg tepat.. Cuma mcm mana sy nk adjust dkat apps sbb x best la tgk progress kndungan dh 8weeks hakikatnye bru 6weeks ..x tele plak 😅😅

2 Các câu trả lời

pegi dekat kehamilan ... button atas belah kiri tekan kat situ lepas tu ubah je tarikh kat situ

uninstall pastu buat semula,adjust tarikh hr pertama haid terakhir