Keluar warna coklat

Maaf ibu2 saya nak tanya keluar warna coklat ni normal ke tidak Kandungan baru 25w

Keluar warna coklat
3 Các câu trả lời

saya 27 weeks ada keluar keputihan ada darah satu hari. lepastu keluar spotting coklat mcm hujung period tu dalam 3 hari. saya sampai stress lastly pergi KK. doc KK terus buat surat refer hospital sbb doc cakap saya punya tu(saya ada gambar n saya tunjuk dekat doc) bukan keputihan tapi more kpd tanda bersalin awal sebelum waktu. hari yang sama pergi hospital dgn surat dari KK and doc dekat hospital check guna muncung itik doc cakap bleeding sbb dinding rahim saya sensitif. alhamdulillah lah. doc cakap bukaan takda lagi bukan sbb nak bersalin. dari i duk runsing kenapa lah keluar darah ni i end up pergi je KK. nasihat i pergi check kalau masih berlarutan sbb semua org tak sama ye condition. saya cuma share shj sbb baru je lagi berlaku dekat saya dua hari lepas 😊

2y trước

samalah.. saya pun masa kandungan 24 minggu jadi macam sis.. pi hospital kena tahan sehari. Last2 dpt keputusan test ada jangkitan GBS.

kena pergi check..sist. nanti update ye..

Seeloknya pergi check. Bagi saya tak normal.

2y trước

baik trima kasih ...