Mucus plug

Maaf gmbr kotor sikit, ni mucus plug ke? Perut sy keras skg pstu sakit mcm period pain.. pstu bila wktu yg tepat nk p hospital ye?

Mucus plug
2 Các câu trả lời

betul ni mucus plug.. saya pun mcm sis sblm bersalin keluar benda ni byk. berhari2 juga. pastu ade sakit. tp sakit dia bukan contraction betul la. malam smlm baru saya keluar tanda nk bersalin, da start rasa contraction betul. dia start rasa sakit tp kejap dlm 30 saat..pastu dtg balik 10 minit kemudian..ni baru betul contraction. lepas sejam makin kerap saya tgk mucus plug saya da bercampur warna coklat. baru saya gi hospital.

1y trước

Tq awk

perut kerap keras stiap 5 minit tak .jika kerap dan makin kerap..puan perlu ke hsptl kadar segera tuk dptkan pantauan doc n nurse .mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Okey tq awk