5week

Maaf gmbr kotor sikit.... Nak Tanya ini keguguran ke? Baru 5week...upt positif tp blum scan klinik lg.. Hmmm doakan sy kuat ye.. 😭

5week
36 Các câu trả lời

Pernah jdi spotting mcm ni tapi إنْ شاء الله, takda apa apa sebab nak jadi embrio.. Memang akan kluar darah sikit. Apa apa pun refer doktor jika masih risau.

sama mcm sye sis. dh 7weeks still ada spotting. doc suh bnyk berehat and dtg lg 2mnggu untk scan. doakan sya jugak..

4y trước

ubt tu doctor bg untk seminggu je.

nurse ada ckp akan ada keluar darah tak byk sikit je.. sb bby nak dok dlm kantung rahim.. kalau beterusan better g klinik

rsanya xyh tya dlm ni...better terus g hosp...even kputihan brwarna n berbau pun kna g hosp, inikn pula spotting darah mcmni...

4y trước

hari tu sy gi klinik sbb keputihan dia macam hampir kekuningan tapi doc kata takpapa.. hmmm.. akak rassa bahaya tak?

Sy ms 12 weeks pernah bleeding 5 hari tp alhamdulillah okay xde pape insyaallah.. Skg sy dah 23 weeks insyaallah...

trus g clinic..kdg2 awal2 preggy mmg bole spotting..nnt doc bgi ubat kuatkn rahim.. jgn tgu2..pegi clinic terus..

Semoga dipermudahkan urusan sis..sis kena banyakkan rehat dan kalau boleh kurangkan buat kerja yg berat2..

sila ke klinik asap.. tu tanda inplanation or ancaman kpd keguguran. semoga baik² shj buat bayi dan anda

p klinik nnt dr bg ubat kuat rahim. ini spotting, bukan bleeding. insyaAllah ok tu. kena rest ye

penah cm nh tpi 3 hari je lps tu xde smpi lh hari ini ...dari 24-26 Sep 2020 ...