Assalamualaikum n Hi.

maaf ganggu, saya nk tanya. baby sya dah nk masuk 2bulan. skrg ni saya perlu kasi baby sya susu setiap 2jam sekali atau ikut demand dia ya. kalau ikut kemahuan dia nk menyusu kdang malam2 smpai 5jam dia tido lena xbangun😂😅

1 Trả lời

biasa setiap 2 jam atau 3 jam.. dan better susukan dia walaupun dia lelap sebab susu pd waktu mlm ni bgus utk naikkn berat bby sbb susu mengandungi lemak.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms