Adakh ini janin

Maaf gambar agak kotor sni just nak tanya ada ka ini janin sepenuhnya dan keluar maaf sebab first time keguguran nak tanya juga apa perlu kita saya buat kalau dah keguguran total MCM NIE

Adakh ini janin
2 Các câu trả lời

saya pernah macam ni and terus pergi emergency and dr akan terus check nak tahu complete or incomplete miscarriage. waktu saya dulu dr nak check tu pakai speculum (mulut itik tu) tak sakit, no worries. the best is puan terus ke emergency hospital. kalau total miscarriage, tak perlu d&c dah. semoga dipermudah urusan awak. jangan stress and banyakkan rehat.

Macam keguguran. Pergi hospital bahagian PAC bawak sekali ketulan ni.

4t trước

Semoga dipermudahkan urusan awak 🌹