Awal hamil

Maaf Bertanya sy Hamil 5minggu tp sy kerap Alami sakit pingang n payudara..dan waktu awal megandung Elok me Kalu kerap bersama..adakah Tu normal

1 Trả lời

normal sakit pinggang & payudara. Banyakkan rehat dan be gentle dgn payudara. Jika tiada risiko uri, rahim sensitif, boleh je bersama, tapi jangan lasak Pendapat peribadi saya, elakkanlah bersama.. mukaddimah tu ok lah... sbb anak pertama, lama menunggu untuk hamil, so, kami suami isteri chill je tak bersama di awal kehamilan. Lagipun saya ada alahan di awal kehamilan , cepat letih bagai. So, kami ok je...

2y trước

TQ share information