berkongsi pendapat dan pengalaman.

maaf bertanya, ibu-ibu yang pernah gugur kat sini berapa lama korang boleh mengandung balik ye? boleh kongsi apa yag korang amalkan.

2 Các câu trả lời

Sya ambil masa 3 bulan setengah. sy amalkan jus mamariam , consume 3 btol eh tetiba pregnant😊 , sy kurangkn berat badan juga , kegel exercise , jaga pemakanan & kurangkan pengambilan yg bergula & berminyak✅

3 bulan. takde amalkan apa2. just continue makan vitamins + redha + follow the flow + enjoy the moment. stress2 pun susah jgk