Ingin tahu

Maaf bertanya, bby sy 4bulan.kulit di kwsan lengan & peha jd kering. Perlu losyen ke? Kalau perlu, losyen apa yg sesuai ya?

4 Các câu trả lời

saya pakai vaselin original tu je.. sebab pakai lotion² lain yang klinik swasta n kerajaan bagi, sekejap je ok lepas tu naik ruam balik.. kulit pun jadi kering.. vaselin ni saya pakai, terus serasi dengan anak.. itu pun atas cadangan kakak ipar yang dah anak 3

Saya dari baby 1 bulan mmg sapu lotion hari2. Kulit tak pernah kering. Saya guna cetaphil & offspring

Minyak kelapa dara. Very recommended for babies sbb no chemical at all so it’s safe 👍🏻

letak minyak pun okay. minyak Kelapa dara