Luka jahitan terbuka sikit apa nak buat ye. Kena g jumpa doc atau dia boleh cantum sendiri?

Luka trbuka sedikit mcm dlm gambar. Mummy ada pengalaman mcm saya tak. Kalau ada boleh share x .

Luka jahitan terbuka sikit apa nak buat ye. Kena g jumpa doc atau dia boleh cantum sendiri?
2 Các câu trả lời

pengalaman sya..melecet lagi masa jga ank kat ward sbb kuning byk gerak.. kurgkn bgerak kangkang je dpn kipas bagi kering luka tu.. klau awk g hsptl dia jhit hlik lagi skit.. sma je wak sdgkn yg beranak kt kg koyak juga xjhit ok je dr yg bjhit ni.. btw jga kbersihan ckup