Hai semua.. macam mana ye nk atasi loya yg teruk melampau sampai tak boleh makan ape2 lgsung.

2 Các câu trả lời

xde cara. mmg kena tahan je. bykkn minum air. telan je mkn sikit2 like buah ke biskut ke. sy masa alahan, sehari boleh telan 1 2 sudu je nasi. selebihnya sy alas perut mkn biskut or buah

Refer dr sis. Cakap nak ubat tahan muntah dan loya. Lepas makan tu, rasa best makan pape

2y trước

Haah. Masa tu tak rasa loya dh. Rasa seronok pulak nk makan. Tapi kalau habis ubat tu, mmg rasa tak larat balikk😂😂