Lewat period 11 hari ..

Lewat period 11 hari .. ada tanda tanda mcm pregnant ... Senak perut time nak tidur , perut membesar mcm nk pregnant .. tapi harini hari ke 12 .. datang period .. sebab kencing ada darah ....pakai pad memang ada darah .. so maknanya saya period biasa .. dan tak pregnant lah kan #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #firstmom

Lewat period 11 hari ..
1 Trả lời

Sifat darah macam haid tak? Kalau ya, haid lah tu

4mo trước

It's OK. Allah tahu bila waktu terbaik puan dan suami dikurniakan anak. Teruskan usaha dan doa . 🤲