Upt eco lagi

Lewat 2 minggu period.ada rezeki ke ye#ingintahu

Upt eco lagi
20 Các câu trả lời

Insyaallah ada ni😍 saya pn ritu awal detect pakai upt shopee murah tu je, test byk2 kli pastu bru test kt upt beli farmasi, klau msih 2line boleh lah pegi scan confirm utk buka buku pink 🥰

3y trước

ok sis🥰🥰🥰

InshaAllah ada tu sis,sama kita,masa mula² dulu nak cek preg kat upt mmng wrna pudar sgt,klw nak terang lagi cek masa subuh² yg belum mkn dan minum apa² lagi...

3y trước

aminnn

positive tu sis.. sy 5 hari lewat period, cek samar cmtu.. lepas 5 hari cek lg baru jelas double line.. tahniah sis...

3y trước

Alhamdulillah

InshaAllah mama. Yakin & kuatkan doa! Kami di TAP pun akn sentiasa mdoakan mama2 yang menunggu zuriat.

insyaallah ad sis..sy pon guna eco punya je..mula² mmg kabur mcm tu..skrg sy dh 33weeks..

3y trước

insyallah rezeki tu ada sis...lg 3hari cuba try lg pd subuh hari air kencing y ptama...tahniah yea...jgn buat kje berat² awal² ni...

ada ni, sis 😍 lepas 3 hari cek lagi, mesti dua² garis terang 😍

3y trước

🥰🥰🥰 mudah mudahan ada

insyaallah ada REZEKI tu...doa byk2

insyaAllah ada ni sis..tahniah ya🥰

3y trước

Aminnnn..InsyaAllah..harap2 ada la🥰

Ada tu sis, positif. Tahniah puan

3y trước

aminnn..terima kasih

Tahniah.. Jage dri😍🌹

3y trước

Aminn..Terima kasih🥰