Flu Vaccine - meron ka na ba this year?

Let’s submit ourselves for annual Flu shots to protect us and our family from Flu-related viruses as well as to avoid the risks and complications. Got questions related to vaccination? Join us on Facebook community, Team BakuNanay: https://www.facebook.com/groups/bakunanay   #TeamBakuNanay #ProudtobeABakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

3 Các câu trả lời

Yearly talaga dapat meron nito. Importante rin talaga ang flu vaccine.

agree. important to get it every year

thanks for sharing!