TOLONG JAWAB iBU

lepas masuk belon dan induce ubat 3kali , kalau jalan stuck jugak 3cm .. apa doc akan buat ye ???? czer ? pecah air ketuban ?? kire terus masuk labour room ke

13 Các câu trả lời

Kalau saya hriru induce stuck 3cm doc pecahkn air ketumban. Pastu lambat jgk bukak kena czer

4t trước

iye same .... ubat ketiga dh ni , stuck 3cm , tghari nnti cek balik , lepastu pecah air ketuban tu meanssss dh masuk labouroom lah kan

kalau heartbeat baby tak cantik akan kena czer. biasanya akan pecahkan ketuban dulu

Caesarean