Cabut gigi

Lepas cabut gigi keesokkan tu boleh tak naik kereta balik kampung empat lima jam? Ada mommies pernah lalui tak? #18weeks #firstbaby

2 Các câu trả lời

Ikut ketahanan badan awak.. just standby pcm je utk tahan sakit..

1y trước

Pcm shj yg selamat bg ibu mngandung.. sy cabut gigi waktu 34weeks hritu pun mmg pcm je diorg blh bg..takdalah kurgkan sakit sgt pun..cuma mngantok la..tp bgus lah sbb tdo kan, tak lah lyn sakitnya..tp dlm 1 hri 2 kli je doktor bg mkn..ambik bila betul2 perlu shj tau..bila betul2 sakit..

kalau keadaan sis okay takde masalah okay jee

1y trước

Thankyou!