Rambut gugur

Lepas 3 bulan bersalin ni, rambut mula gugur teruk sangat huhu Start berapa bulan dia akan normal balik? 🥺

3 Các câu trả lời

sama dengan saya. rambut gugur melampau. atas katil xyah cakap la sampai termasuk dlm mulut baby pun ada. sy ada tya kawan sy cara nk atasi sbb dia lps kena covid rambut gugur sampai botak. skrg rambut dia lebat gila. dia cakap dia guna shampoo ni. sy esok bru nk pegi beli. harap menjadi la dgn sy.

2y trước

Ohh selalu nampak orang promote brand ni. Baru teringat lagi shampoo ni bila awak share, boleh la nak try beli juga la shampoo ni. Harap menjadi la. Memang teruk sangat gugur, kita baring pun gugur, sikat biasa pun gugur kemain. Boleh botak rasanya kalau gugur terus macam ni 🥲

xsure sis , mgkin kena tukr syampu lain kot 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Samala sis, dh la rambut sedia2 nipis, em lps ni igt nk botak je la 🥲

2y trước

Tu la tuu, nipis juga rambut saya ni. Rasa nak botak biar tumbuh rambut baru lagi lawa huhu 😌