Discharge brown 10 week pregnant

Lendir coklat keluar dari faraj 10 weeks pregnant ni sebab apa ya? Normal ke? Sorry gambar agak sedikit kurang sopan.

Discharge brown 10 week pregnant
5 Các câu trả lời

jumpa doc sis . jgn tggu tggu . sy cukup trauma dgn spotting2 ni sbb pernah kena mcmni , lepastu gugur, smpai skrg pregnant nk masuk 6w .. sy masih lagi trauma dan takut benda sama berulang . harap kandungan Kita baik baik je .

sy pon pernah lalui ni huhu.. Alhamdulillah baby sihat, mgkin ade sedikit Luka bukan sbb having sex.. Tp sbb sy gune tenaga lebih sbb angkat barang the kluar fresh blood..

1y trước

Boleh tau berapa hari akan keluar fresh blood tu ye ?

Klu ada keluar spotting atau bleeding, terus ke emergency ye.

dr nasihat kalau keluar darah, kena refer terus dia