Tips penjagaan Selepas Branak c-section PLEASEE ..

Lebih 7jam berusaha ,bertarung dlm labour room.. Berjaya 90% dah... Tiba2 sya dan baby sama2 lemas.. ke emergency c-section juga akhirnya.. agak trauma tapi Alhamdulillah...happy lihat Anak pertama Ku.. yg lama dtunggu... Masyaallah.. Ada kah ibu2 yg pengalaman c-section juga.. Ada tips kah utk Luka cpt sembuh.. dan nasihat dari segi pemakanan.. sya bpantang sendiri.. risau Ja Salah Makan.. sakit sangat Luka jahitan ni.. susah Nak bgerak..#firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

nk luka cpt baik, lps mndi wajib keringkan kwsn operate. dari segi pemakanan...ambil protein, serat, vitamin c secukupnya...blh mkn ayam, ikan...janji kurang minyak. nanti sblm balik dktr akn bekalkan ubat. jgn lupa makan.

1mo trước

insyaallah.. sya usaha ikut smua ni.. Trima kasih banyak ya..❤️