Mengidam

Lately saya asyik nak makan daging burger je . Kalau boleh hari hari mesti kena makan even sekeping daging burger Ramly tu . Tak nak burger , nak makan daging je . Risau jugak sebab junk food tapi itu lahhh ? kecur air liur kalau teringat

1 Trả lời

hi mommy, heheh saya pon mse pregnt asyik nk mkn kentang mcd and aiskrim je hahahahahaha tpi smmgnya diri sndri kne cntrol hahahha xde spe blh tlong 🤣🤣🤣🤣🤣🤣sya cntrol diri utk mkn seminima yg boleh