Period tapi pregnant

Last Period 31/8-4/9 Upt 1st 31/8, saya buat sebab saya kena UTI, positif samar tapi lepastu saya period petangnya Upt 2nd 11/9 sebab saya masih bloated😅 Kalau saya pregnant saya bukan conceived this cycle, saya rasa conceive cycle lepas sebab hari subur bulan ni belum sampai lagi. Ada kemungkinan ke saya pregnant walaupon saya period? Btw, period saya cycle lepas pendek dari sepatutnya tapi warna darah dan aliran dia sama je mcm bulan lain, ada heavyflow juga.#firstbaby

Period tapi pregnant
12 Các câu trả lời

Kalau dh pregnant, bukan period biasa tu tapi bleeding. Cepat cepat pergi klinik!!

Saya pakai upt ni beli di watson