Upt Still Samar Teramat sangat dan langsung tidak terang berminggu2?

Last period 20/6/2023 ...tp kenapa upt still samar dan tidak terang langsung,akhir bulan 7 baru ni pergi scan,dr cakap rahim menebal n akan turun period,tp sampai hari ni 13/8 masih tak turun2 lagi pom period,upt pom samar je manjang..saya musykil..saya mengandung ke tak? Ke upt samar sgt tu ada kaitan dgn masalah hormon? Ada ke y sebulan samar baru terang double line tu? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #ttc5years

Upt Still Samar Teramat sangat dan langsung tidak terang berminggu2?
3 Các câu trả lời

Wahh sama macam sy, buat test banyak2. Haritu sy last period 22/6, Pastu tarikh yg sepatutnya next period utk july, dia hanya kuar spotting shj. Selama 1 mggu juga. Jadi sy pun buat upt, mula2 samar, lepastu naik double line. Sampai sy beli yg clear blue tu utk kepastian, and masih lagi +ve. Masa week 6 sy pergi scan, doc kata takde apa2, kantung pun takde. Tp upt di klinik pun doc kata +ve. On 8/8 sy bleeding fresh blood. Mmg darah merah. Pergi scan lagi skali di klinik lain, katanya rahim kosong tapi tebal. Test upt di klinik, masih +ve. Semalam sy ke hospital, ambil darah utk bacaan beta hcg. Esok baru nak repeat amek darah lg. Tp 1st bacaan darah sy rendah je doc kata. Kena tggu yg seterusnya. Tp skrg sy masih bleeding spt period biasa & sakit senggugut +sakit pinggang. Maybe puan boleh pergi hospital/klinik request utk cek bacaan darah utk tahun pregnant atau tidak. Atau terus berjumpa doc pakar sakit puan jika ada masalah lain2.

11mo trước

saya baru start buat rawatan kesuburan, Insyaallah nanti apoiment 28/8 ni sy nk minta doctor scan kalau masih belum turun darah,apa2 sy akan updates disini,doakan sy, semoga ada rezeki awak dan sy🥰

sebelum ni period on time ye?? ermmm hormon kot

11mo trước

ha ah,on time..ni dah lewat sebulan dah,ke boleh jadi ovulation sy terjadi lambat? upt start naik doubline pudar teramat tu pd 1/8...sblm ni negatif🥲

ovulasi awk lambat,nanti check upt lg

11mo trước

nanti update ya semoga ada good news,.