KELIRU

last period 16-12-2019 sampi hari ni masih tak period. 20/ 1 - 23/1 ad kuar cm darah spotting.hari ni test upt masih samar2 sgt. cmne ea.dri awl bln 1 smpi skng masih samar..

2 Các câu trả lời

Kena repeat upt lg. Klu btl pregnant line akn makin terang. Klu kabur ni takut chemical pregnancy. Sbb sy pernah alami. Klu next month still x period, boleh pergi klinik consult doktor.

Wah....kirenye dah pregnant tu sis..samar pun da kira pregnant...lain la klu 1 line baru bukan