Pernah tak teringin nak makan something then bagitau husband.

Last husband bt dekkk ja sbb anggap kita ni mengada😌

26 Các câu trả lời

Baru Semalam Mintak Durian .. Pastuh Husband Bawak Balik 3 Biji Durian .. ahaaa Padahal Saya Just Boleyh Makan 3 Ulas Jer .. Selebihnya , Dye Yg Makan 😅😅

3y trước

Kan, klu tak fikir yg didalam prut ni .. mesti tak ckup yg Ada depan mta ..hahaha, msa haritu plk suami belikan durian musing king .. fuhh Nasib sedar diri time mkn tu

pernah. sy ckp kat suami kalau nnti tua ank xlayan kehendak awk. tau la rasa camne. bnde mengidam bkn dibuat2. kdg masuk mimpi. tak jadi tido. 😂😂😂

Alhamdulillah... bila minta je dr ank 1st sampai yg skrg die akn belikan..kdg kul 2,3 pg pon die akn bgn cr klu kedai buka lg🤭...

Pernah sis pastu majok 🤣 2 hari kemudian baru dia belikan. Masa tu dah ngidam makanan lain pula 😆

Alhamdulillah.. Dpt je setakat ni n mknan sng dpt. Moga dipermudahkan segala urusan kita.

pernah .... spnjang mngandung .. mak je pnuhi smua yg sy tringin . suami tkde function

Food panda, grab, lalamove, deliver2u, yada2 kan ada. Order je sendiri. Settle

3y trước

rumah mak saya ni dkat kawasan kampung. jadinya smua tu tak dpat kat sini 😭

Suami sy pn kdg x layan sbb sy asyik mngidam nk mkn bnde manis. Hahaha

Suami saya selalu bertanyakan baby ada nak makan apa2 tak hari ini

Alhamdulillah, so far suami turutkan je apa yg saya rasa nk makan