Bila boleh scan

Last first period 16/5 . Double line pekat check tarikh 2/7. Petang tu macam percaya check lagi still double line 😂. Lusa pun check lagi waktu ptg dpt double line tapi cair sikit. Nak check tapi risau kecik lagi sebab period tak pernah teratur. Sebelum ni kandungan pernah tak jadi takut sikit nak beria 😀 awal lagi ke untuk scan? #firstmom

Bila boleh scan
18 Các câu trả lời

Saya 2 kali repeat scan sebab awal lagi. Kali ke-3 scan baru nampak baby tapi kecik je. Better tunggu seminggu dua camtu baru pergi scan

Hi Anon! Saya last period 15Mei, baru semalam pegi scan, baby dah 7weeks. Dah ada heartbeat pun 😭🫶🏻❤️✨ Excited sangat!

3mo trước

aaa best nyaa tahniah yaa 😍 lebih kurang je tarikh kita ya lagi tak sabar nak scan 🥹

btl2 smgt ni..hehe ..🤭papepun tahniah puan ..jg dri bebaik tw. jgn buat kje2 berat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo trước

sm2 🤗

Waa..tahniah,bole je scan dkt swasta utk check..yg penting folic acid jgn tingl,jga diri ye..☺️

3mo trước

Assalamualaikum awak dah scan

Lebih baik scan dah 9week. buat masa sekrng makan asid folid dan vit C. tenang insyallah allah permudahkan.

saya pon cek upt semalam last period 21/5

3mo trước

saya g scan swasta senang nak buat buku pink

better scan awal utk cegah kandungan luar rahim

3mo trước

oke baik terima kasih atas cadangan ☺️

wah tahniahh ☺️