1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Các câu trả lời

masa rasa elak kara hi kasih lasak merasa melakar arak laku resam asak emak mama samak lerai saku resah aku melaka kisar rumah kasar salak selama kau kari salah kali hela elar kasim

Salah, kesal, Melaka , rasa, rela, vila, kasih, hasil, HIV, kamu, kisah, resah, lama, malas, masa, visa, ular, suhu, marah, kalah, alah, saham, kelar, rusa, lusa, laksa, me, sahur,

Mesra, Viu, Rela, Kesal, Salah, Kelas, Rasa, Kelar, Selak, Kalah, Siku, Ramas, Elak, Ela, Leka, Hias, Sah, Rumah, Ular, Suka, Malu, Harus, Kuih, Kem, Kalau, Kilas, Malar, Halus

rela lekas selam seru hala hari melak merah murah viu elak usaha mekar visa maha mahal kari kais laki laku aku masa emas selak akal hak hari haru harum kesah kesal masa asam

visa,masa,resah,laksa,elak,sila,salah,kelas,kelam,masih,kisah,marah,sulam,selam,silam,hias,kuasa,sah,malas,kira,helah,leka,risalah,meluas,mekar,masuk,masak,dan byk lagi...

resah, kisah, kasih,hasil,khamis,kuih,salah,selak, smule,usah,usia,masih,rela,relau, risau,usrah,asal,salam,silau,seram, kalah,kusam,serah,asah,harimau, limau,

Masih, resah, elak, asah, akal, leka, rela, merah, laku, kelar, kisah, ulam, karam, uli, sah, seriau, seri, lakar, hakim , salah, mak, visa, haram dan masa

elak salah masak sama rasa malas masa kalah rimas rela mahal risau asar asma resah liku ukir marah arah seru laku lekas viral usrah kelas alas murah asah

masak mesra malas kemas keras resah siku suka kisah elak erat hasil sah muka malu marah rasa risau rilek reda kasar salah usah saka sama seru seri riak

risau elak visa salah kalah merasa masa sama keliru surah asal lama mekar asar rimas rasa merasa kasar rela siram resah kuli kuali asah malas suara