1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Các câu trả lời

resah salah elak kelam kelah sila sauh rela serai air kasih aku emas selak selam seram siar lari kari sama sami akar lemas malas malu uli ulik saka visa muka saham vila merah marah kamu kami siul lahir hari lemak emak sama lukis saki saku

Mula Muka Maki Mahu Mari Malam Makam Visa Isu Iras Ilham Islam Umur Ulam Ulamak Ukur Ukir Rumah Rela Reka Rimas Rasa Resah Ramal Rehal Sama Salah Aku Alam Akhlak Akal Elak Hasil Hari Lama Lalu Lari Kaki Kira Kisah Kelak Kasih Kamu Kami

Masuk Marah Masih Mahir Malas Masak Mari Malu Maki Mahu Murah Mula Muka Merah Mekar Mesra Rasa Rakus Resah Reka Rela Riak Elak Ehsan Visa Sama Saku Sari Sah Laku Lari Lima Liku Ikal Aras Asah Usah Umrah Haram Hias Kalau

salah emak sah helai masak masa visa kelas kalah alah elak asah marah arah hal esa masalah malas alas rela helai salak hias ais salai risalah laku kisah kisar malu mahu rasuah kuah kuali amuk hiu kuih

Mesra merah merak esa elak resah kesal kelas asal salah rasa serak sama serah masa seram lakar lekas kalau halau suram murah risau sila leka marah hasil ilmu kalah arah visa hamil kasih keluar lahir

MERASA, ELAK, RESAH, ESA, RELA, LAKSA, REL, RIAU, ELA, VISA, RASA, SAMA, MASA, ASAM, KALI, SAH, SEL, LAH, RIM, ASAH, HAL, HAK, KHAS, RAMAS, HUI, HAI, RAKSA, LAKSAM, RIAK, RIA, SERAM, HARAM, LARAS,

Salah Masa Resah Viral Musik Siar Lekas Masih Visual Kali Haus Sah Visa Esa Usah Usaha Misal Laksa Asar Risau Kasih Mesra Sia Ria Elak Hela English: Vase Else Sea Lake Ear Vile Sir Is Mars

Risalah Salah Elak Rasa Sila Selak Salak Masa Kalah Resah Asah Rela Visa Masih Usah Seliuh Seram Merasa Riuh Kelah Sahur Kisar Kisah Aral Hela Kasar Selam Salam Malas Sial Kelas Kesal Kes

ELAK MISS U KALAH EMAK RASA KAKI MASIH RESAK SALAH RISAU LALU SILAU MASAM KEKAL KAMI KAMU HASIL KERUSI SIKU SUKU RASEM MALAS SALAM MALAM KAKU KELAK KALAU SITU KUKU SUAM SUSU ASAH RASA

kasih, elak, seri, aku, rasuah, marah, salah, sula, kira, sila, muka, murka, meriah, kari, keris, sulah, leka, kelaku, visa, resah, halus, kasi, harus, resah, merah, ular, ulas, asah