1 weeks more

Lagi seminggu je lagi dari due. Doa kan selamat bersalin ?

28 Các câu trả lời

amin... sy lg 2 minggu lbh.. doc scan td, gtaw baby xmembesar dlm perut wpon da 37w.. allah je tahu ape yg sy rs skng ni.. tgu ms utk scan dgn pakar lak jumaat ni..

5y trước

Makan yg kk bagi..

sama la kita.. lagi seminggu juga lagi.. huhu beby mengeras tp xkerap..tanda2 pun xde lg.. sama2 kita doa selamat bersalin tarikh terdekat..

5y trước

Amin

Sama lahh. Due 16hb. Moga dmudahkan urusan delivery kita & baby ♥️🌈

5y trước

Amin

Saya lagi 18hari. Nervous. Tapi at the same time nak baby keluar cepat.

5y trước

Hahaa sama lah

Samala 21/12 kena serah diri... Sama2 Kita doa moga dipermudahkan 🤲

5y trước

😊😊😊

Amin.. Sama la dgn sy huhu nervous tunggu baby bila nk keluar tah 😅

5y trước

semoga dinpermudahkan juga. amin

Sy lg 4hri due.. Semoga kita semua selamat bersalin & dipermudahkan..

5y trước

Wush na dekat dah tu. amin

May Allah ease u, sis. Smoga bby n ibu slamat dan sihat selalu..

5y trước

Amin thnkyou

Sama.. Blm ade tnde lg.. Klau x.. Menyerahlah sbb gdm.. Haihhh..

5y trước

semoga dipermudahkan juga

Amin..ingat di otak..kita boleh 💪🏻💪🏻💪🏻

5y trước

Inshaallah