Tiada tanda bersalin

Lagi 3 hari due date tp masih x de tanda bersalin.. perut kerap mengeras selang 30 minit tp x de sakit pinggang or keluar darah and perut mmg berat kebawah.. Dah banyakkan berjalan and minum air kelapa tapi masih x de tanda..Ya Allah risaunya

Tiada tanda bersalin
30 Các câu trả lời

Saya pun same, dah 39weeks 4days. Still x de apa2 tanda, still active buat keje rumah😬 kalau masih x de tanda, serah diri next week untuk induce.

4y trước

Geng la kita sis.. saya pon minggu depan kene serah diri.. tanda2 pon xde ni😅

Sy pun sama... Skrg dah 39weeks 5hari tp masih xde tanda2. Berdebar2 kan.. Hehehe. Hope Allah permudahkanlah semuanya..

4y trước

samalar kita.. semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamin

Samalah sy lg dua hri lagi msih tk de tnda..doakan sy diprmudhkn ye semuaa..mudahan bby kluar sblum due 😭

4y trước

Semoga dipermudahkan juga utk sis

Sma lah sya dah 39week 5day tpi xde tanda nk besalin lagi..😌 lagi 2 ari kne serah diri sbb sy sngkut gdm

4y trước

Amiinn... semoga sis Pon d permudah kn

Sme lah sis ..sy pun blum ade tanda² lg..semoga kita semua dipermudahkan utk bersalin ..sy due 22/7

4y trước

Sy pn due 22/7. Baby mmg berat kt bawah dh. Xda tnda2 lg. Klu x bersalin jgk 22/7 serah diri sbb sy gdm on diet

Same saya dh 40weeks 1day..due pttny 14 july..tp baby masih xmo kluar..huhu..ank sulung sy lewat 7hari..

4y trước

sama la kita. Doctor suruh serah diri 22hb nnti 😅

semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu ibu semua. amin amin ya rabbal alamin❤

kalau dah mula sakit2 sikit tu boleh bawa ke hosptl ,kalau dh dekat due tu .

Same due 18/7 ank sulung lewat 2 hari semoga same ii di permudahkan

4y trước

hahaha dia tgh seronok dlm perut mama dia ni 😊

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt ya sis2 semua