Over due

Lagi 2 hari due date mhu bersalin. . . tpi belum ad tanda2 mhu bersalin. . . normal ker mcm tue ank pertama. . . belum ad pengalaman. . ad siapa2 blh kongsi tips

8 Các câu trả lời

pengalaman sy baru ni bersalin anak sec, overdue 4 hari, dan masih tak sakit, smpai lah hari bersalin tu, ada tanda turun darah n jalan bukak je, tp contraction tak kuat. padahal baby dah berak dlm perut. banyak2 berdoa sis, moga dipermudahkan. semoga sis selamat bersalin nanti ya ❤️

Mungkin boleh cuba banyakkan berjalan. Untuk anak pertama, setiap ibu mengandung tu, experience dia berbeza. Macam saya, saya bersalin on 37 weeks, anak pertama

Ikut orang jugak . Orang cakap anak pertama mmg lmbt bukaan . Thats why bila dah msuk Trimester ke 3 kena aktif .bnyakkan brjln .

bnyk kn jln.. mcm sy dlu , sy merayau satu mall smpai kaki sakit... then lgi 2 minggu tu tup bersalin trus

Kerapkan buat squat dan berjalan .. saya bersalin overdue jgk anak first ..

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Sy 1hri sblum due berslin

depends jugak