Labour Room HUKM

Labour room di HUKM ada penahan kaki tu tak? Yang kita boleh letak kaki sambil terkangkang nak keluarkan baby tu? Sesiapa yang ada pengalaman?

2 Các câu trả lời

2x masuk LB xpenah ada penahan kaki tu... Awk pegang la kaki awk sdri... Gov la... Kalau swasta ada rasanya

5y trước

Dengarnya mcm tu jugak. Kiranya pegang kaki sendiri la. Government rasanya mmg takda.

Saya rasa mana-mana katil labor room kat hospital ada penahan kaki

5y trước

Tak. Mostly government hospital takda.