makan salad

Laa da banyak kali makan salad baru tahu tak bole makan . salad dengan timun buat ulam . xtau pun😭😭

7 Các câu trả lời

Boleh je sis, sis jgn salah faham yg makanan mentah yg tak boleh makan tu mcm sushi salmon mentah, telur separuh masak..sayur fresh boleh je, lagi bagus fibre tinggi..cumanya kena basuh bersih² je ☺

Eh boleh je makan.. Siapa y ckp xboleh makan? Awk basuh bersih², boleh je makan, dah mmg salad n timun tu di jadikan utk makan sebagai ulam kan😁jgn risau.. Jgn pikir negatif

laa sapa habaq kata xbole?🤣sy misi siap suru makan salad lg sbb sy ni kurg sgt mkn sayur²ni tp tula.salad pon kurg jgk..jemm

dah kenapa pulak xleh mkn salad😹 xpernah dibuat org masak salad ngn timun😅 Basuh bersih2 boleh je makan. adoi

Kenapa takboleh makan? Sayur kan baik untuk kita? Asalkan basuh bersih should be okay. Saya makan okay je 🤔

sy makan timun..ok jer sis..dari 8w dah mkn🤭sekarang sy dah 15w

Yeke sy pn mkn alhamdulillah ok